kerstfeest

Kerstmis en Nieuwjaar vieren

Omdat mijn programma het niet toelaat (Kerstmis in Los Angeles en Nieuwjaarsdag om 8u 's morgens vertrekken naar Tokyo), zat er dit jaar niets anders op dan Kerstmis en Nieuwjaar deze week te vieren met de familie in België.

Gezellig samenzijn, lekker eten, cadeautjes uitpakken,...

En dat zowel in Vissenaken (bij Oma en Opa, Wim en Annick en Oom Bob) vorige dinsdag...

... als in Bekkevoort (bij Moeke en Vake, Griet en Ward) vandaag.

Kerstman in Tahiti

Van 't weekend kwam de Kerstman langs... Tenminste voor de "uitgenodigde" kinderen en hun ouders.

Zaterdag werd het (jaarlijks) kinderfeestje georganiseerd door de ondernemingsraad (CE - comité d'entreprise) van Air Tahiti Nui en zondag was het de beurt aan de ondernemingsraad van Air France, waarop we uitgenodigd waren door een buurvrouw (Jacky), die stewardess is bij Air France.
Naar het eerste zijn we niet geweest (wegens té warm die dag, en slecht georganiseerd (hoorden we achteraf zeggen)). Het kerstfeestje van zondag (in hotel de Beachcomber) daarentegen bleek een schot in de Roos (!) te zijn geweest voor de kinderen, die hun kostelijk geamuseerd hebben.


Het eten was goed verzorgd, er was voor heel wat animatie gezorgd en alle kinderen kregen een pakje van de kerstman, die voor de gelegenheid per kajak (pirogue) langskwam! ;-)Sara had al snel door dat het natuurlijk niet om dé echte kerstman ging, maar om één van zijn hulpjes ;-)