Copilote Sandrine Turquem in de politiek

Sandrine TurquemVoor de komende gemeenteraadsverkiezingen (eerste ronde 9 maart) lanceert copilote Sandrine Turquem zich in de politiek op de lijst van Ronald Tumahai "Te hotu Rau no Punaauia" (Vivre ensemble à Punaauia).

Sandrine is een "fenomeen" in Tahiti: Afkomstig van de Markiezen, opgevoed door haar grootouders, stewardes bij Air Tahiti, getrouwd met een piloot, moeder van 2 kinderen en tussen de 2 bevallingen door heeft ze zelf haar studies tot pilote afgemaakt.
Zij is trouwens de eerste (en voorlopig enige) vrouwelijke piloot van Tahitiaanse afkomst op Airbus A340 bij Air Tahiti Nui!

Sandrine Turquem in de politiek

Deze middag was het voorstelling van de ploeg (Sandrine staat op de 2de plaats), maar als Belg zijnde mogen wij natuurlijk niet stemmen... dan maar een steunbetuiging op deze manier! Succes.

Comments

Euh...ik dacht dat Tahiti nog steeds onder Frankrijk viel? Is het dan geen EU? Als EU-onderdaan mag je in gemeenteraadsverkiezingenstemmen, dat hebben wij hier vorige week nog gedaan. Ik weet echter dat Frans-Polynesië semi-autonoom is, dus misschien geldt het daar niet?

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.