Sandrine

Paaseieren rapen

Volgend weekend konden wij niet, dus werd er deze ochtend Pasen gevierd met 2 andere koppels.

Rustig ontbijten en daarna konden de kinderen gaan paaseieren rapen in de tuin!

Waarna de mama's de hopen chocolade eerlijk mochten verdelen onder de 6 kinderen.
Chocolade en cadeautjes van België! Mmmmm...
Dank u moeke & vake, oma & opa, peters en meters!

BTW: Vandaag was het ook de 2de ronde van de gemeenteraadsverkiezingen (Sandrine en haar partij winnen met 59% van de stemmen) én was er kleine aardbeving in Tahiti van 3,2 op schaal van Richter. Niks van gevoeld, maar wel eerder uitzonderlijk hier...

Copilote Sandrine Turquem in de politiek

Sandrine TurquemVoor de komende gemeenteraadsverkiezingen (eerste ronde 9 maart) lanceert copilote Sandrine Turquem zich in de politiek op de lijst van Ronald Tumahai "Te hotu Rau no Punaauia" (Vivre ensemble à Punaauia).

Sandrine is een "fenomeen" in Tahiti: Afkomstig van de Markiezen, opgevoed door haar grootouders, stewardes bij Air Tahiti, getrouwd met een piloot, moeder van 2 kinderen en tussen de 2 bevallingen door heeft ze zelf haar studies tot pilote afgemaakt.
Zij is trouwens de eerste (en voorlopig enige) vrouwelijke piloot van Tahitiaanse afkomst op Airbus A340 bij Air Tahiti Nui!

Sandrine Turquem in de politiek

Deze middag was het voorstelling van de ploeg (Sandrine staat op de 2de plaats), maar als Belg zijnde mogen wij natuurlijk niet stemmen... dan maar een steunbetuiging op deze manier! Succes.