De kracht van Twitter op een hotel-keten

De internet-connectie in ons hotel in Los Angeles loopt al sinds 24 augustus enorm traag (om niet te zeggen on-werkbaar traag).
De uitleg aan de receptie was "Er is een probleem bij de leverancier. Heel de buurt is getroffen. Ze weten niet precies waar het probleem ligt, maar we zijn ermee bezig."

Vandaag was ik terug in L.A., en na meer dan 2 weken, was het probleem nog steeds niet opgelost. Ik had er genoeg van en stuurde @jeanke onderstaande Tweet de wereld in (via een betalende wifi-connectie uit de buurt!

 De reactie bleef niet lang uit.... nog geen half uur later kreeg ik al volgend antwoord op Twitter van @doubletreehtls

Tien minuten daarna: telefoon op de kamer... De IT-manager van het hotel aan de lijn om zich nogmaals te excuseren voor het ongemak en of ik even naar beneden wilde komen om de zaak te bespreken. Nogmaals veel excuses, maar ze kunnen er weinig aan doen. Meerdere firma's zijn ermee bezig. Sorry, sorry, sorry...

Later op de avond, nog steeds geen beterschap, en dus stuurde ik een 3de Twitter update met een speed-test.

Hierop geen antwoord meer. Uiteindelijk waren de problemen in het hotel een week later opgelost. Meer dan 3 weken hebben ze nodig gehad....

Of mijn Tweet een (positieve) invloed heeft gehad op de afhandeling van het probleem weet ik niet, maar 'k was onder de indruk van de snelle reactie van de hotel-keten. Chapeau hiervoor!

Comments

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.