Auckland (deel 2)

Vrijdagnamiddag zouden Carl en Els terug richting België vertrekken. Dus bleef er nog even tijd om snel langs de Ellerslie International Flower Show te gaan.
Alleen... zijn we wegens tijdsgebrek (verkeerd gereden, verkeerd aangeduid, verkeerd geparkeerd, nog een bus te nemen, edm.) niet veel verder dan de ingang geraakt.

Ellerslie International Flower Show

Dan maar op tijd naar de luchthaven (via Kuala Lumpur met Malaysia Airlines naar London), om rustig nog iets te eten en afscheid te nemen.

Sara wou absoluut toch naar de bloemen gaan kijken, en dus zijn we in de namiddag (onder ons) er nog naartoe geweest. Bloemen hebben we wel niet veel gezien, het waren vooral kraampjes die vanalles voor de tuin verkochten.


Het was leuk wandelen in de Botanische tuinen van Manurewa, Auckland.

Zaterdag zijn we even langs onze vrienden Jenny & Patrick Pfeifer geweest op Waihiki eiland, 35 minuutjes met een Fuller-ferry vanuit Auckland. Vermits het de ganse dag regende, hebben we samen iets gegeten en zijn we in hun nieuw huis gebleven.


Patrick (Amerikaan) is een collega piloot (B737 bij Qantas) die ik in 1993 leren kennen heb op de vliegschool in Scottsdale, Arizona. Zijn (zwangere) vrouw Jenny is van Nieuw-Zeeland.

Vroeger woonden zij in Aspen, Colorado, waar we ook enkele keren op bezoek geweest zijn... om te gaan skiën natuurlijk. Trouwens... de grootvader van Patrick, Friedl Pfeifer, oorsponkelijk van St. Anton (Oostenrijk, Tirol), lag na WOII aan de basis van het ganse ski-gebeuren in Aspen!

Comments

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.