"Lost" verslaving?

Al 4 avonden op rij zitten we samen te kijken (op DVD) naar het eerste seizoen van de Amerikaanse TV-serie Lost...

Over de lotgevallen van een groep gestrande reizigers op een (Polynesisch?) eiland na een vliegtuig crash. Kan het nog symbolischer?! ;-)

Lost DVD

Elke avond kijken we één DVD (met 4 episodes). Er zijn 7 DVDs in de boxset van het eerste seizoen. En er zijn al 4 seizoen beschikbaar, en nog 2 in de maak...

Geraken we 'verslaafd' aan Lost??

Comments

Ingediend door Anonymous op 30/01/2008

Jan,Neemt u tijd ik kijk voor het ogenblik de Dvd’s van seizoen 3, maar het is nu al zeker dat de volgende afleveringen 4 enz. niet zullen volgen. De staking van de auteurs zal alles vertragen en wij zullen ten minste moeten wachten tot 2010? ? En echte ramp! Luc

Ingediend door Anonymous op 31/01/2008

Tja Jan,vanaf nu ben je "hooked"...Aren't we all...Greetz,Iris

Ik denk dat ver heel BE er verslaafd aan is (geweest)!!!Echt goede serie,zoals Tom en Hilde al zeiden,misschien wel de beste die er ooit getoond is geweest.Nog veel kijkplezier!!!

Ingediend door Ilse op 10/02/2008

Wij bekijken momenteel het 4e seizoen (on-line op ABC.com), jammer genoeg slechts aan een tempo van 1 aflevering per week (en wegens de writers strike zijn er maar 8 afleveringen meer in voorraad)!!! En het is zooooooooo goed! Vanaf dit seizoen zijn er flash-forwards ipv flash-backs. Je blijft dus nieuwe, mysterieuze, spannende dingen leren over de personages! Hoop voor deze reden alleen al dat de strike snel voorbij zal zijn!!! (al hoop ik natuurlijk wel dat de writers hun eisen vervuld zullen zien)

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.