Verjaardagsfeestjes voor Roos

Gisteren nog een verjaardagsfeestje in de creche...

...vandaag bij ons thuis!

Aan iedereen (mama & papa, Sara, oma & opa, moeke & vake, meter Katja, peter Walter, tante Griet en ome Wim) nogmaals bedankt voor de leuke cadeautjes, centjes en kaartjes!

Comments

Proficiat met je verjaardag ,Roos!!zag er allemaal heel leuk uit:vele cadeautjes,lekkere taart,mooie verjaardagskroon...Groetjes aan iedereen en een dikke kus!

Ingediend door Anonymous op 11/10/2007

Drie dikke kussen voor onze kapoen! Het lijkt alsof het gisteren was dat ze op Manihi haar eerste kaarsje uitblies... Wat gaat de tijd snel...Meter Katja

Ingediend door ilse op 12/10/2007

Van harte proficiat voor Roos. Van Victor en Dieter, en van ons natuurlijk.Groetjes aan Oma en Opa en genieten jullie maar van de babysitters.

Ingediend door An op 12/10/2007

Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Roos. Heerlijk dat opa en oma daarbij konden zijn.Ik vraag me af of jullie nog iets gemerkt hebben van de overstromingen, wat ik niet hoop uiteraard.Ik las het net op internet.Groetjes, An

Ingediend door ineke op 12/10/2007

Van harte met het kleine Roosje. Wat is het een lekker schatje!!!Geniet maar heerlijk van het klein zijn: voor je het weet zijn ze 17 en 'zelfstandig' (haha zoals mijn heerlijk puberende Roos).

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.