Los Angeles (LAX) -> Parijs (CDG)

Daags na het concert van Madonna kon ik weer in de "cigaar" (zo noemen we onze vlieger soms) kruipen voor een vlucht van 12u (CDG->LAX).

Op de foto's hieronder zie je de nieuwe uniformen (sinds 1 juli) van Air Tahiti Nui. Stijlvoller maar minder opvallend dan vroeger!

Tot slot nog een filmpje van mijn landing in LAX op runway 24R in CDG op RWY 27R.

Comments

Ingediend door Goya op 16/07/2009

Heel erg knap filmpje! Tof om te zien wat er vooring gebeurt tijdens een landing. Ik verwachtte dat er daar meer gesproken zou worden.Mag ik dat binnenkort (met vermelding natuurlijk) op mijn blog plaatsen?

Ingediend door Goya op 16/07/2009

Trouwens, hoe komt dat tijdens een landing in LAX de radiostemmen op de achtergrond Frans of Engels met franse tongval zijn?

@Goya: Vermelding? Natuurlijk.De Engelse stem met Franse tongval is waarschijnlijk mijn collega die in radiocontact is met de controle-toren. De Franse communicaties zijn die onder ons.

Prachtig om te zien dat filmpje ! ik vind het zo'n frustratie dat ik het altijd alleen vanaf de zijkant uit dat piepkleine raampje kan zien want dan kan ik ook niet zien wat er gebeurt(ingeval het mis gaat want ik heb toch een heel klein beetje vliegangst ontwikkeld;-) ze kunnen mij altijd maar het best bij de deur laten zitten, ik weet nl precies wat ik moet doen als het foutgaat pfff ;-)

Ingediend door Luc op 19/07/2009

Jan ik kan echt niet volgen de franse stem is vrouwelijk en geeft duidelijk instructies voor take off aan andere toestellen, startbaan, wind enz ... zou het niet Parijs kunnen zijn ? ?

awel dat was eens tof om te zien se hoe ge mensen veilig op de grond zet :-)ik hoop ooit eens in zo'n toestelleke te mogen vliegen , want dat heb ik nog nooit gedaan gaan vliegenale tot op suikerrock hegroetjes chantal

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.