Tahiti 2016 (deel 2)

Na ons bezoek aan Tikehau en de reünie met enkele oud collega's hadden we terug enkele dagen de tijd in Tahiti om vrienden en kenissen te gaan bezoeken.
Maar, waar te beginnen!? Het zijn heel wat bezoekjes geworden uiteindelijk... ;-)

Pierre Lesage in Intercontinental Hotel TahitiFam. Tchen-LentchitzkyRoma PommierGaëllefOlly & KaipoWilly Richmond in Pink CoconutNathalie Canterot au Fare des Délices (Centre Tamanu, Punaauia)Vaiatua Van Bastolaer & Titaina PirituaLionel Carrière & Benjamin Hauret

En alsof dat nog niet genoeg was, hebben we ook geprobeerd om nog enkele dingen te (her)bezoeken (o.a. de roulottes, de markt van Papeete,...), juwelen (parels) en souvenirs te kopen, alsook een beetje te genieten van het Intercontinental hotel in Punaauia.

La Roulotte, place Vaiete, PapeeteMarché de PapeeteZonsondergang Intercontinental hotel Punaauia

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.