Podcast interview met Lode Roels

De naam Lode Roels klikt u wellicht bekend in de oren? Hij was jarenlang vliegende reporter en (radio)presenator bij de openbare omroep, maar emigreerde met zijn familie in 2011 naar Canada.

Lode is intussen ook een fervent blogger, reiziger en (privé)piloot, en dankzij het podcasten (online audiouitzending) blijft hij 'radio' maken! De ideale mix dus voor een leuk podcast interview met mij over Sabena, Tahiti, Dubai, vliegen, reizen en onze expat ervaringen.

Hieronder te beluisteren, of via de podcast blog-website van Lode.

Comments

Ingediend door ann op 24/12/2014

 Geachte,Tot mijn verbazing zag ik op flightradar dat de vlucht van Emirates van Amsterdam naar Dubai gewoon over Syrie en Irak vliegt. Is dit een vergissing van flight radar of gebeurt dit echt? Ik kan het me na MH17 ,haast niet voorstellen.Dank als u mij een antwoord op mijn vraag kunt geven.Ann Wieffering    

Ingediend door Jan Ottenbourg op 30/12/2014

De gegevens die flightradar gebruikt zijn o.a. boven Irak niet betrouwbaar, m.a.w. meestal zal er een "rechte" lijn boven Irak worden weergegeven, maar in werkelijkheid wordt Irak wel degelijk vermeden. Net als Syrië trouwens. M.a.w. de route verliep boven Iran.

Dit gezegd zijnde vliegt Emirates wel niet meer "over" Irak, we vliegen wel nog "op" bestemmingen in Irak, o.a. Bagdad, Bashra en Erbil.

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.