Hoe (bijna) gratis uw Dropbox verhogen tot 20GB?

Dropbox logoDropbox is een gratis programma/applicatie dat online opslagruimte (in de "cloud") aanbiedt, met (vooral) een uitstekende synchronisatie en backup mogelijkheid tussen verschillende PC, smartphones, edm.
Ik gebruik het dagelijks en ben laaiend enthousiast over de mogelijkheden en de gebruiksvriendelijkheid.

In de gratis versie van Dropbox krijg je standaard 2GB ruimte, maar dat kan opgehoogd worden door enkele eenvoudige social media connecties maar vooral door verwijzingen (referrals). Elke keer dat je een vriend overtuigd om ook Dropbox te gaan gebruiken (via een speciale persoonlijke referral-link), "verdien" je 500MB extra ruimte (tot max. 16GB extra).

Op bovenstaande manieren heb ik wat extra ruimte kunnen bijeen sprokkelen (want de basis 2GB was echt wel te weinig), maar om tot aan de 16GB extra ruimte te geraken heb ik de hulp van Google Adwords ingeschakeld.

Dankzij 2 Nederlandstalige Google Adwords advertenties, met links naar mij Dropbox referral link, had ik op amper 1 dag tijd de nodige extra ruimte binnen! Uiteindelijk hebben deze advertenties mij nog geen 10EUR gekost.

Nu is mijn (bijna) gratis Dropbox bijna 20GB groot!

Comments

Ingediend door Dan op 25/02/2013

Ik vond meerdropbox.nl waar je ook voor een klein bedrag extra ruimte kan krijgen. Via de code extrad kan je een extra discount krijgen op hun service.

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.