Los Angeles (LAX) -> Parijs (CDG)

Terwijl Kristel in Tahiti een mooie regenboog kon aanschouwen op de lagoon, vlogen Remy Beauclair en ik van Los Angeles naar Parijs.

Regenboog Tahiti

LAX-CDG op A340 met Air Tahiti Nui

Vandaag hadden we 244 passagiers (0/24/220) en maar liefst 2 ton verse vis mee vanuit Tahiti en 8 ton aardbeien vanuit L.A.!
Wie doet beter?!

Comments

Ingediend door carlo op 28/08/2009

he Jantje, hoe is het er meedid you have fun on suikerrock , ik denk het wel, ik in ieder geval wel ,maar ja ik kom ook nie meer zo buiten als vroeger he en de whisky is ook afgezworen ;) afin af en te e glasje wijn en bier he ,hoe is het in tahiti, heb je geen heeimwee als je in belgie komt of is het zoals ik het zou zeggen overal is het beter dan hier , had ik het in de tijd geweten was ik ook naar het buitenland vertrokken ,maar ja kan er nog van komen he , waar ik nu werk gaat het heel slecht (bosch) ze gaan er een pak mensen ontslagen ect,afin ik heb nog geluk hier ik in de functie machinebediener/hersteller zit is de kans klein dat ik daar weg moet ,maar ik ben wel aan het twijfelen voor op te stappen en een andere uitdaging aan te gaan , zou eventueel lasser/hersteller willen worden voor schepen (ook veel weg in het buitenland ect maar de verdiensten zijn ook nie mis,alleen we worden al een dag ouder he dus moet ik nie te lang meer twijfelen of wachten, de andere optie is nog een paar jaar wachten(tot dat de kids een beetje groter zijn en dan naar het buitenland vertrekken ,afin we zien wel , als ge in de geburen zijt laat je maar eens iets weten en spring je eens binnen he , ah ja nog vergeten te vragen heb jij nog mensen tegengekomen van vroeger op de pilotenschool bls , en vliegen ze nog ? je laat het maar eens weten ok groetjes vanuit belgiecarlo en de vrouw hilde en de kids lara,lisa,ulrike en marit

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.