Eerste KNT reünie na 25 jaar

Al enkele jaren speelden Ronny en ik met de idee om eens een reünie te organiseren van de lagere school (Katholieke Normaalschool Tienen (KNT), nu Sint-Jozefsinstituut en onderdeel van Via Tienen) maar dit jaar (1984-2009) moest en zou het er dan van komen!

Adel en Corry waren bereid om mee te helpen en na enkele vergaderingen en heel wat zoek- en voorbereidingswerk was het vandaag zo ver!

KNT 1984, 6de leerjaar
(Klasfoto van 6A in 1984 met Mevr. Jeanine Vertongen)

Uiteindelijk hadden we 15 inschrijvingen (van de 31 teruggevonden klasgenoten). Niet slecht voor een eerste reünie na 25 jaar.

De samenkomst was voorzien in de grote bibliotheek van de vroegere school voor een kleine receptie met aperitief. Straffe verhalen, herinneringen en foto's werden bovengehaald en mevrouw Vertongen haalde een 10 op 10 voor het herkenning van haar oud-leerlingen!

receptie

Nadien was er even tijd voor de klassieke "klasfoto"! ;-)

klasfoto 2009

Vervolgens waren er 2 menu's voorzien in restaurant de Cambrinus op de Grote Markt waar er nog tot in de late uurtjes werd gelachen en nagepraat...

Cambrinus
(vlnr. Peter Engelbosch, Marleen Es, Peter Verschraegen)

Cambrinus
(vlnr. Annelies Meynaerts, Ronny Roosen, Yves Berlies)

Cambrinus
(vlnr. Adel Oueslati, Jan Ottenbourg, Kristel Vangoidsenhoven, fotografe Corry Vanrooy)

Cambrinus
(vlnr. Pascale Winnen, Marleen Stillaert, Jan Struyven, Jeanine Vertongen)

M.a.w. een zeer geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar! De afwezigen hadden ongelijk. Alle foto vind je trouwens hier!

Comments

Ingediend door Sally op 20/08/2009

Leuk zo'n bijeenkomt. Zo heb ik blijkaar mijn middelbare school reunie gemist. Te veel verhuisd, pas later 'vond' iemand mij.

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.