Proximus roaming in Tahiti werkt terug

Twee maanden geleden werkte de roaming van Proximus plots niet meer in Tahiti. Voordien had ik nooit een probleem gehad maar sindsdien raakte ik niet meer geregistreerd op het Vini/Tikiphone netwerk met mijn Belgische SIM-kaart.

Er was geen probleem met het abonnement, voor Proximus werkte alles perfect en na wat telefoontjes en een bezoek op de techische dienst van Vini bleek het probleem toch "ergens" bij Proximus te liggen...

Vorige week dan nog maar eens langs de Belgacom Teleboetiek in Tienen geweest om mij een nieuwe SIM-kaart te laten aanmaken. En intussen, via-via, nog iemand bij Proximus het laten 'nakijken'... 

Gisteren zijn we dan terug thuis aangekomen in Tahiti en voorwaar het werkt terug! Eindelijk...
Ikke blij ;-))

Comments

Ingediend door Goya op 11/01/2009

Ach, in Liberia is de Proximusroaming ook zeer wispelturig, met mijn persoonlijk base abonnement bel en sms ik rustig rond, maar met mijn zakelijk proximusabonnement is het altijd gokken of het netwerk me toelaat of niet.

Tsja, dat gebeurt wel vaker als je een tijdje buiten het eigen land bent. Wij kwamen er ook achter deze trip: tot de nederlandse grens deed de nederlandse mobiel het prima, we waren de grens nog niet over, of hij wilde niets meer... Wat bleek? Orange NL was overgenomen door T-Mobile, en dus deed de SIM moeilijk in Nederland, maar niet in Duitsland, want dat was toch altijd al T-Mobile. Dan besef je je dat je toch wel lang bent weggeweest, als zo'n helpdesk-medewerker zegt "Ooohhh, maar dat is al een hele tijd zo, hoor!"

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.