ESA zoekt astronauten

"No Guts, No Glory" zei destijds een instructeur bij Sabena altijd.

En vermits ze astronauten zoeken (wetenschappers en piloten) bij de ESA, heb ik mijn CV maar opgestuurd.
Ge weet nooit dat ik ooit eens naar de maan kan!

UPDATE (24/06/2008): 253 Belgen willen astronaut worden en Applicants from all ESA Member States to become a European astronaut

Comments

Ingediend door saskia op 16/06/2008

Ik heb er aangedacht als wetenschapper, maar heb beslist dat het grootste deel van de job vooral wachten is. Daarnaast ben ik langs de jongen kant van het gezochte spectrum en zijn mijn qualificaties niet zo impressionant als anderen. En dan doe k mij werk nog graag, dus geen reden om te vertrekken.

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.