Internet tijdelijk nog tragerComme chaque année 2 fois par an, en mars et en septembre, les interférences solaires génèreront des perturbations dans les transmissions satellites (Télévision, Internet, téléphonie…) de Polynésie Française.
Nous vous informons que des interférences solaires entraîneront des perturbations dans les services Internet à l’International durant les mois de février et mars.

Comments

Hey Jan,Ik weet ni of je mij nog kent maar we hebben nog samen in de Immac gezeten,ik bij Wim in de klas.Ik heb zonet een berichtje gekregen van je moeder op m'n eigen weblog(bertvdb.web-log.nl),en was zéér aangenaam verrast.Ik had ze nog maar pas na vele jaren teruggezien op m'n werk,de post van Linter.Ik had gehoord dat je nu in Tahiti het mooie weer maakt,lijkt me daar een leuke plek.En een mooi gezinnetje heb je ook.Vrijdag ga ik bij Wim mss een pintje drinken.Groetjes en mss tot later,Bert

Ingediend door Bert op 29/02/2008

Bedankt om me bij je links te zetten Jan,zo kom ik mss nog oude bekenden tegen hé.Zo ben ik Steven Bamps via je weblog tegengekomen...een collega van mij bij de post in Boutersem,heb hem ook al een tijdje nietmeer gehoord of gezien.Ook Timmy Torfs en Carlo ken ik van vroeger,tof om die mannen nog ns te zien en te weten hoe ze nu in het leven staan.Jij hebt zo te zien ook een leuk gezinnetje hé,en zeker ook een boeiend leven als piloot ginder.Als je terug in Belgie bent laat je maar iets weten,dan drinken we bij Wim een goei frisse pint.Groetjes en tot later.Bert

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.