Vertrekkensklaar

7u 's morgens: Sara naar 't school, Roos naar de creche...

Vertrekkensklaar

Beide vertrekkensklaar met de nodige boekentassen en zakken...;-)

Comments

Ingediend door ineke op 1/10/2007

wat een heerlijke meiden! Zien er heerlijk vrolijk uit, school is vast erg leuk voor ze.En moeten ze echt zo'n grote tas mee om een dagje op school/creche te spelen??? Lijkt wel of ze op vakantie gaan, hahaha.

Amai, die dochters van jullie zien er nogal fris en monter uit om 7 uur 's morgens! Het lijkt idd wel of ze op vakantie vertrekken ipv naar school...Schattig!

Ingediend door An op 3/10/2007

Via Petra uit Vienna ben ik op deze leuke site terechtgekomen. Ik wilde toch ook eens even naar Tahiti!!Wat een lieve kindjes en wat gaan ze al vroeg gepakt en gezakt op pad. Ik ben reuze benieuwd hoe jullie deze grote overgang van Belgie naar Tahiti hebben beleefd.Kom gerust eens een kijkje nemen op mijn site www.havermannetjes.web-log.nlGroetjes, An

Ingediend door Dries op 3/10/2007

Dag Jan,Ik ben 2de jaars student Lo in Leuven en heb de mogelijkheid om in mijn 3de jaar( periode voorjaar 2009) een buitenlandse stage te doen. Ik dacht eraan om deze in Tahiti te doen.Heeft u misschien een mail adres waar ik meer concrete gegevens en vragen kan naar versturen, en informatie kan verkrijgen over Tahiti(Scholen, verblijven,inheemse bevolking,vluchtmogelijkheden,..) Ik had graag mijn steentje bijgedragen aan de plaatselijke bevolking en tevens een onvergetelijke levenservaring op te doen.Hopend op een reactie. Dank bij voorbaatMvgDries [email protected]

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.