Twee keer verjaardag vieren

Dankzij de vlucht Tokyo-Papeete (11u vlucht) en het kruisen van de datumgrens (dateline) in omgekeerde richting, heb ik gisteren 2 keer mijn verjaardag kunnen vieren!

Een eerste keer met de bemanning (aan tafel) in Tokyo (op de vooravond) en daarna op de dag van ons vertrek (17/09/2007 om 12u00) zelf.

Een tweede keer bij aankomst (17/09/2007 's morgens om 4u) thuis met de familie in Tahiti, en dat tot 's avonds in... ge raadt het nooit... een Japans restaurant (op place To'ata)! ;-)

Mijn verjaardag heeft dus 43u geduurd (24u etmaal + 11u vlucht + 8u tijdsverschil met Tahiti)! Berekening op andere manier (in lokale tijden): opgestegen om 12u + 11u vlucht + 20u resterende dag in Tahiti (van 's morgens 4u tot middernacht).

Wie zei er weer dat dagen te kort waren...?

Comments

Amai, amai, dat is wel niet slecht hé, zoveeeel uren jarig zijn! Dat wil ik ook wel eens meemaken aangezien ik graag verjaar! Hopelijk ben je nog nuchter aan de vlucht kunnen beginnen... Of heb je wat 'uurtjes' omweg gevlogen om zo toch nog wat langer jarig te zijn?!Gelukkige verjaardag trouwens!

Ingediend door Carl en Els op 18/09/2007

Een gelukkige verjaardag Jan!! Door de verhuis is onze verjaardagskalender in een of andere doos beland en zijn we al een paar verjaardagen vergeten :(Tot binnen een paar weken op het concert van the Police.. ? Groetjes Carl en Els

Ingediend door petra van dijk op 19/09/2007

Nog van Harte gefeliciteerd. Kijk dat is nog eens verjaardag vieren. Wel een leuke teovalligheid dat tijds verschil.gr petra

Ingediend door Hilde op 20/09/2007

Heb je een gelukkige verjaardag al via skype gewenst, maar wist niet dat je 48u jarig bent geweest. Iets om in het Guiness book of Records te zetten... Groetjes,

Ingediend door Anonymous op 21/09/2007

en wij maar werken...

Ingediend door Geesje op 24/09/2007

Zo te zien was je verjaardag gezellig.Nog gefeliciteerd met je verjaardag beter te laat dan nooit.Groetjes van Geesje uit NL en zelf heb ik ook een blog(klik op mijn naam(Geesje) boven mijn berichtje)je bent er altijd welkom er op, en neem gerust een kijkje erop.

Ingediend door ineke op 28/09/2007

zo, dat noem ik nog eens verjaardag vieren. Nog een voordeel: het duurt ook weer 1 dag korter voor je weer jarig bent (of is dat een nadeel)Maar nog van harte uit de bergen.Ineke

Ingediend door vlasselaerts camille op 18/01/2011

Geachte heer
zou graag u vakantie avonturen volgen via u blog ,maar kunnen niets ontvangen

met vriendelijke groeten
vlasselaerts camille

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.