Zoek de verschillen!

Links een foto van eind juni 2007 (=zomer) in België.
Rechts een foto van begin juni 2007 (=winter) in Tahiti.

Waar zou jij willen wonen? ;-)

Comments

Ingediend door Hilde op 5/07/2007

Lijkt me heerlijk als je in de winter nog in zomerkleren kan rondlopen... Hier (St.Louis) ook 300 dagen zon, maar toch een strenge winter!Groetjes,

Ingediend door Zarko op 5/07/2007

Wat een rotweer is dat hier toch hé!!Ik hoop voor jullie dat het snel verandert zodat de vakantie hier in BE toch wat aangenamer wordt.En ik zou wel weten hoor wat te kiezen...,geef mij maar dat zonnige Tahiti!Als we binnenkort naar Bulgarije vertrekken,zal ik wat zon naar je opsturen ,Kristel...

Ingediend door Cisje op 6/07/2007

Waar ik zou willen wonen, dat is in New-Zealand weet ook niet hoe dat komt dat ik daar zou willen wonen. Alleen kan er alleen maar van dromen, want ikzelf woon in Nederland. Ben al vaker op je blog geweest maar telkens vergat ik steeds te reageren, en via Expat Blogs heb ik je blog gevonden.Van Cisje je mag gerust een kijkje nemen op mijn blog(klik maar op mijn naam Cisje onder aan mijn berichtje) en je komt dan op mijn Blog.Doei

Ingediend door BREUVAL Family… op 8/07/2007

Désolés les amis, mais nous ne maîtrisons pas suffisament le flamand pour poster un commentaires dans cette langue.Il est vraiment temps que ces pauvres enfants rentrent en Polynésie pour retrouver un peu de chaleur. Bonnes vancances à elles quand même et à très bientôt.Anaïs, Kristine et Manu

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.