Air Tahiti Nui helpt Suikerrock uit de nood

Wat heeft Air Tahiti Nui nu met Suikerrock te maken (tenzij natuurlijk het feit dat ik hier ook op het festival meewerk)??!
Wel... één van de top-groepen op Suikerrock (ik bespaar u de naam) wilde kost-wat-kost (rider) een speciaal soort fruitsap (Ocean Spray) waarvan bepaalde smaken enkel in de Verenigde Staten te vinden zijn... En dus, heb ik in extremis nog een collega kunnen overtuigen, die in Los Angeles was, om 6 liter Ocean Spray mee te brengen naar Parijs. Deze ochtend is er dan een runner vertrokken naar de luchthaven van Parijs (CDG) om dit op te pikken.

M.a.w. 6u rijden met de auto, 11u vliegen met het vliegtuig, in totaal 11.000km afgelegd voor 6 literkes frisdrank...
Als ze het nu niet opdrinken, hè!

Comments

Ingediend door Hilde op 27/07/2007

Niet te geloven... Wilden die nu echt geen ander fruitsap drinken? Eerlijk gezegd vind ik het arrogant en zou ik niet op de grillen zijn ingegaan... Je bent toch tenminste superfan van de groep??? En je krijgt toch een supergoeie vergoeding??Groetjes,

@ Natascha: Tot 2 jaar geleden zat ik inderdaad mee in de organisatie, maar de afstand (Tahiti-Tienen) maakte dit helaas niet meer mogelijk. Maar ik werk de dagen van het festival zelf natuurlijk nog wel mee... en dus weet men mij wel te vinden als er iets met het vliegtuig moet komen ;-)

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.