Salma Hayek

Salma HayekVandaag de 40-jarige actrice, en recent prijsbeest voor 'Beste Borsten', Salma Hayek aan boord gehad in First Class (TN021) tussen Parijs en Los Angeles.

'k Was wel verschoten omdat ze in 't echt veel kleiner (amper 1m55) is dan ik dacht en omdat ze serieus verdikt was... na wat zoeken op internet bleek dat ze zwanger was en verloofd met de 44-jarige Franse zakenman Francois-Henri Pinault (van zakenimperium Pinault-Printemps-Redoute, dat onder meer het warenhuis Printemps en de modehuizen Gucci en Yves Saint Laurent beheert)... wat haar vertrek uit Parijs verklaarde.

Eenmaal aan boord was ze heel vriendelijk maar discreet. Zelfs mijn aanbod om mee in de cockpit op te stijgen in Parijs, sloeg ze beleefd af (ze had haar pyjama al aan) ;-(

UPDATE: Ook Mister France 2007 was aan boord (Economy) richting Tahiti op uitnodiging van het organiserend comité van Mister Tahiti 2007 (zie Tahitipresse).

Comments

Ingediend door Hilde op 16/05/2007

Ze had haar pyjama aan???? Hoe bedoel je??Awel, zo'n aanbod zou IK nu niet afslaan... Ben nog nooit in een cockpit opgestegen ;-(Groetjes,

Passagiers uit First Class krijgen een soort van "pyjama" aangeboden zodat ze niet moeten slapen in de eigen kledij. De First Class stoelen kunnen volledig plat gezet worden om te slapen.Omkleden gebeurt in de toiletten.Blijkbaar had ze zich al omgekleed tijdens het instappen waardoor ze haar 'pyjama' al aanhad voor het opstijgen.@Hilde: Als je eens bij ons vliegt, zal ik zien wat ik kan doen m.b.t. het opstijden (en landen) in de cockpit. ;-)

Ingediend door Sally op 16/05/2007

Aha mijn vraag is al beantwoord.Wat een luxe toch dat first class. Die pyama en gekreukte kleding kan mij niet boeien maar die stoelen...Mr france boeit mij ook niet overigens, niet echt mijn type.

Ingediend door @nn op 19/05/2007

Wel Sally, die pyama en die stoelen en opstijgen in de cockpit zou ik toch ook wel eens willen doen hoor, maar dan samen met Kristel, kunnen we ondertussen lekker tetteren en giechelen gelijk echte schoolmeiskes.

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.