Vrijgezel

Vermits Kristel even naar New York (3 dagen) is met een vriendin voor een concert van Norah Jones in Madisson Square Garden, blijf ik hier "achter" in Tahiti met de kinderen... Ik voel me bijna zoals Benny Neyman. ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=DvJ2f-9-6o0

Ambiance!

Comments

Ingediend door hilde op 18/04/2007

En hoe voelt het aan? Binnenkort laat ik mijn kroost ook voor 5d alleen... Maar 'k hoop toch dat Roel niet pas gaat slapen als hij alle sterren heeft gezien ;-)Groetjes,

Alles verloopt perfect. Gelukkig had Kristel alles voorzien (kledij dag-per-dag klaargelegd, voldoende eten in de frigo, boodschappen gedaan,...)Ik gun haar dit uitstapje, alhoewel het zonder mij is... volgende keer beter.

Ingediend door Sally op 19/04/2007

Dat is wel een open deur intrappen met al die vrouwen die je log lezen. Wij vrouwen doen niet anders dan alleen met de kids achter blijven. Jullie mannen die reizen maar haha. En is het gezellig met de meiden?

Ingediend door Ann op 21/04/2007

ha ha ha ...

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.