Veel sterkte Britt!

Tussen onze vakantie-uitstappen door vernamen we dat Britt, het zusje (4 jaar) van een klasgenootje van Sara in Kumtich, leukemie heeft. We waren en zijn er nog steeds niet goed van!
Momenteel vecht ze hard om terug gezond te worden. Het zal een lange weg worden, maar we wensen haar en de rest van de familie allemaal heel veel sterkte!

Comments

Ingediend door @nn op 2/03/2007

Ik wil het me niet voorstellen welke inpact dit op mijn gezin zou hebben, wij prijzen ons zo gelukkig.Erg mooi van de mama om alles in een online dagboek bij te houden, vooral voor haarzelf omdat ze zo alles op een rijtje kan zetten en het van zich af kan schrijven. Ondertussen weet ook iedereen wie het aanbelangt hoe het met hen gaat.Ik lees stiekem al een aantal dagen mee, zo ontroerend en toch zo mooi. Het doet me denken aan een klasgenootje van Ben in Belgie en aan een scoutsleidster van Eveline destijds, ze hebben het beiden niet gehaald.Ik wens Britt al het beste in haar strijd, zolang er hoop is moet ze ervoor vechten.

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.