Eerste Blog rendez-vous

Vandaag hebben we in extremis nog afgesproken met Ann en Bert, onze mede-bloggers en -expats uit Thousand Oaks, ten noord-westen van Los Angeles. Een allereerste blog-meeting dus met andere Belgen-in-het-buiteland, die we enkel via het bloggen (geschreven woord en beeld) 'kennen'.

Best wel spannend dus. ;-)

Het is uiteindelijk een heel leuke namiddag geworden op Mountain View Road. De kinderen hebben zich goed geamuseerd, de Stella stond er koud, er is veel gelachen en (over Costco) gebabbeld geweest. Kortom, het was aangenaam kennismaken met de Vanbrandekes.

Morgen wordt het nog snel de allerlaatste boodschappen doen, inpakken en dan terug naar huis (met de vlucht van 18u30).

Comments

Ingediend door @nn op 21/02/2007

Ja, wij vonden het ook super spannend, maar het werd wel erg plezant. Net alsof we elkaar al lang kenden, hoe gelijklopende levenservaringen mensen dichterbij kan brengen, ook al wonen wij nog 8 uur vliegen van elkaar vandaan.

Ingediend door Geesje op 20/10/2007

Zo zie je maar weer waar bloggen niet allemaal goed voor is, anders had je niet ander bloggers kunnen ontmoeten en nu wel. Leuke ervaring op het eerste gezicht.Groetjes van Geesje vanuit NL. Je bent altijd welkom om een kijkje te nemen op mijn blog(klik) daarvoor maar op mijn naam Geesje boven aan dit berichtje.

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.