Skiën in Heavenly Lake Tahoe

Onmiddellijk na de vlucht Parijs-Los Angeles, een Southwest-vlucht genomen om 18u naar Reno, Nevada.

Peter Heyden, een 53-jarige Duitser die getrouwd is met een Amerikaanse captain B757/B767 en die ik leren kennen heb op de Qantas-vlucht L.A.-Auckland in november (zie vorige post), zou mij daar oppikken om de dag erna samen te gaan skiën.
Van Reno was het via Carson City een uurtje rijden tot in Gardnerville, Nevada, waar hij woont. Daar wat gegeten en blijven slapen.

's Anderendaags vroeg opgestaan (het was er -20°C!) en om 9u stonden we al op de ski-latten in het Heavenly Ski-resort. Eén dag maar kon ik blijven om te skiën, want de dag erna vertrokken we al terug richting Tahiti.

Gelukkig warmde het overdag wat op, maar meer dan -7°C zijn we toch niet geraakt. Brrrr...
Al bij al een leuke, eerste kennismaking met Peter en Lake Tahoe. De volgende keer wordt het daar eens skiën met de ganse kroost.

Comments

Ingediend door @nn op 18/01/2007

Ok, Lake Tahoe mag dus al van je lijstje? ;) Of doe je het nog eens over?Die piloten toch, wat een leven! (sorry van die laatste uitlating, ik kon het niet laten, maar ik weet wel beter)

Ingediend door Anonymous op 19/01/2007

en wij maar werken...

Ingediend door Anonymous op 23/01/2007

Wat vond je van Lake Tahoe ?Zeer mooi he, en de uitzichten vanuit Heavenly zijn van de mooiste die er zijn op het meer.Heb je de gondel naar boven genomen ?Jorn

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.