Stokje

Dit stokje ("Vijf dingen die u nog niet wist over mij") werd gelanceerd door Luc Van Braekel, en is dan via Koen Fillet, coach Paul Van Den Bosch en Geert Vanvaerenbergh bij mij toegekomen... Niet echt een cadeau, want ik heb lang moeten zoeken... net op de valreep haal ik nog 2006.

Vijf dingen dus die u nog niet over mij wist, en die u wellicht geen zier interesseren (maar we doen een poging):
- Als ik (over)vermoeid ben en dadelijk in slaap val, heb ik de neiging om te snurken of om in mijn slaap te praten. Ik heb er niet zoveel last van. Kristel daarentegen...
- In een (nog niet zo heel) ver verleden deed ik meer aan sport. Jaja, echt waar ;-) Meer zelfs, ik ben zelfs 2 keer Brabant kampioen op de 400m (als junior) geweest en mocht deelnemen aan heel wat 'internationale' atletiek-meetings. Mijn specialiteit was de sprint (100 & 200m) en de halve fond (400m). Een aantal van mijn Club-records (RCT Tienen) zijn nog steeds niet verbroken (indoor)!
- Ook aan mijn Kriko-Bea-scoutsjaren hou ik zeer goede herinneringen over, vooral dan de welpen-periode. Toenmalig akela Mark Verbiest en zijn ploeg zorgden altijd voor leuke kamp-thema's en griezelige nachtspelen. Dat mijn kinderen ook maar naar de scouts gaan.
- Ben eigenlijk vroeger altijd een "huismus" geweest. Ik speelde liever in mijn ééntje met mijn Legoblokken in de kelder, dan met de buurjongens op een zonnige namiddag buiten te gaan spelen. Ben ik nu nog zo?
- Eigenlijk ben ik 50 jaar te vroeg geboren. Onze kinderen gaan het waarschijnlijk nog meemaken, maar ik zal er te oud voor zijn: reizen naar de maan. Ooit eens een wandeling in de ruimte te kunnen doen, is nog zo'n natte droom van mij...

Als expat, ga ik dan ook het stokje doorgeven aan 5 bloggers (Belgen en Nederlanders) in het buitenland... toevallig allemaal vrouwen trouwens.

Hier gaan we:
- Ann Ongena (Los Angeles, VS)
- Ilse Ottenbourgh (Lugano, Zwitserland)
- Sally Kemper (Curitiba, Brazilië)
- Ilse Vlaminck (Los Angeles, VS)
- Claudia Schiepers (Londen, VK)

Veel plezier dames...

Comments

Ingediend door Sally op 30/12/2006

Nou heb ik laatst al een stokje overgenomen waarin gevraagd werd 6 vreemde eigenschappen die je bezit op te noemen. Telt dat ook mee als zijndedingen die je nog niet wist over mij?Waarschijnlijk maak ik mij er daarmee te gemakkelijk vanaf. Dus een goed voornemen voor het nieuwe jaar. Na mijn vakantie zal ik dit stokje opnemen in mijn blog.Fijne jaarwisseling, wees voorzichtig met de drank en vuurwerk en al het goeds voor 2007

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.