Windows Live Writer

Eerste blog m.b.v. Windows Live Writer. Even testen...

UPDATE:
Windows Live Writer is een nieuw stukje software (voorlopig nog in beta-versie) van Microsoft voor het beheer en onderhoud van blogs!
Klassiek zijn natuurlijk de WYSIWYG-editor, die je vindt bij elke (online) blog-applicatie, en de SaveAsDraft/Publish-knop voor het bewaren of online zetten van je posting.

Wat maakt Windows Live Writer nu zo bijzonder?

  • Het is GEEN online web-applicatie maar een klassiek te downloaden en te installeren programma op je PC. Nadelig in sommige gevallen (posten vanuit Cybercafé's bv.), want je moet het installeren op elke PC van waaruit je wil bloggen, maar in mijn geval een belangrijk voordeel, WANT... ik kan nieuwe postings voorbereiden (en bewaren) op mijn PC alvorens te gaan publishen.
  • Meer nog: ik heb zelfs geen internet verbinding meer nodig om nieuwe postings aan te maken, of om bestaande posting te verbeteren. Eénmaal er een internetverbinding aanwezig is, kan ik dan via één druk op de knop alles online zetten
  • Windows Live Writer beperkt zich (gelukkig) niet alleen tot de Microsoft-blogwereld (Windows Live Spaces), maar kan perfect ingezet worden in combinatie met blogs van blogger.com (Google), MoveableType (Six Apart), WordPress, etc.
  • Er kunnen (zelfgemaakte) plugins geprogrammeerd worden om de Windows Live Writer verder uit te breiden en te optimaliseren. Er bestaan reeds plugins voor Flickr en om tags toe te voegen aan je blog-postings.

M.a.w. geen twijfel mogelijk: dit is hét gat in de markt en nu al onmisbaar voor mij! 
Download Windows Live Writer

Comments

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.