Test: Google Video

Ik ben wat aan het experimenteren geslagen met Google Video. Iedereen kan vanaf nu eigen stukjes video uploaden naar http://www.google.com/videohp en dan (laten) afspelen of integreren in zijn/haar eigen website.

Op de site www.4musketiers.be heb ik al enkele video's gebruikt van anderen, hieronder een eerste testje m.b.v. onze eigen camera.
Later meer (en hopelijk beter) natuurlijk...

Comments

Ingediend door ilse op 7/03/2006

toch schattig zo nog een klein ottenbourg(h)je er bij. doe zo verder dat onze naam een beetje verspreid wordt. er zijn er veel te weinig. mijn kinderen moeten verder met een doodgewone hendrickx achternaam.

Ingediend door Guy op 7/03/2006

Heb net jouw Google video posting gezien. Heel leuk! Heb net ook jouw post over 'identity 2.0' op de 4 musketiers bekeken en die presentatie is echt één van de beste die ik ooit gezien heb. Veegt de vloer met de standaarden rond presentaties maar is anderzijds zoveel beter en creatiever. Tx for sharing. Heb weer iets bijgeleerd vandaag....

Ingediend door @nn op 7/03/2006

Was er deze week ook al eens naar aan't piepen geweest, lijkt goed te lukken.Die Sara is een echt zusje hoor, ze kan serieuze babytaal tegen haar Roosje praten. (het was toch Sara he?)Altijd leuk voor de achterblijvende familie en vrienden, zo moeten ze toch niet alles missen.

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.