Fruitpap

Dit weekend heeft het 2 dagen pijpenstelen geregend.

Sara heeft wat kunnen fietsen in de garage op haar nieuwe fiets, en Roos heeft haar eerste fruitpapje achter de kiezen. Ze vond het lekker, mama ook ;-)

Comments

Ingediend door Katja op 21/02/2006

Niet alleen Roos en mama vinden fruitpap lekker, meter Katja mogen ze dat gerust ook voorzetten! Wat gaat de tijd snel: gisteren nog pap, vandaag al fruitpap... Groetjes!

Ingediend door ilse op 21/02/2006

Duidelijk regenseizoen overal ter wereld. Hier ook nog steeds. We zijn het duidelijk niet meer gewoon want wij klagen nu al steen en been.

Ingediend door Anonymous op 21/02/2006

En voor je't weet maken ze van hun oren als ze ook geen frietje in hun vuistje krijgen... zoals ons Noor gisteren! ;-)'t Gaat toch snel hé...Karen

Ingediend door @nn op 22/02/2006

Mooie foto, ik krijg er gelijk ook al goesting in, fruitpap, het lekkerste dat er is.Gelukkig zal die regen snel over zijn, de natuur moet nu ook eenmaal wat krijgen niet? Na een dag koude regen is mijn heimwee in ieder geval snel verdwenen, goeie therapie.

Ingediend door Anonymous op 23/02/2006

Jaja, het gaat al zeer snel! Wat een flinke meid! Laat ze maar eens goed smossen aan tafel... Echt toffe foto! Spijtig dat ik er niet bij kan zijn...Groetjes aan Sara en Roos (en natuurlijk ook de ouders)Tati

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.