Belgen op bezoek

Gisterennamiddag hadden we even een blits-bezoek van 2 Belgen (niet te verwarren met de gelijknamig Belgische muziekgroep uit de jaren '80)!

Bart Roels, werk-collega van Nancy Milis (=bestuurslid Suikerrock), en Vanesse Van Belle waren de avond ervoor geland in Papeete, komende van Parijs, na een vermoeiende vlucht van 24u.
Zij verbleven in het leuke hotel Royal Tahitien in Pirae.

Morgen vertekken zij al voor een kleine 2 weken, en gaan heel wat Polynesische eilanden (Moorea, Huahine, Raiatea, Bora Bora) en atols (Rangiroa, Fakarava, Tikehau, etc.) bezoeken d.m.v. een AirPass van Air Tahiti.

Uiteindelijk was hun bezoek bij ons (amper één namiddag) toch zeer gevuld (aperitief, Sashimi of Poisson Cru als middagmaal, wandelen door Papeete en in de marché, aankoop van AirPasses, zwemmen op appartement en avondeten op place Vaiete ('Les Roulottes') in het centrum van Papeete) .
(Zie foto tijdens apero, genomen door Sara!)

Comments

Ingediend door Saartje Houben op 3/03/2011

Hallo,

Heb jullie gegevens en webblog op internet gevonden!
Tahiti lijkt me zeer aantrekkelijk!
Zelf ben ik een hasseltse die al twee jaar in Aruba woont, maar heb het hier ondertussen wel een beetje gehad dus ben op zoek naar iets anders want terug in Belgie gaan wonen is voor mij geen optie. Niet omdat het niet kan maar gewoon omdat ik het niet meer wil. Ik zou niet meer kunnen wennen aan het klimaat en het "gehaaste, je moet dit"-leven.
Kunnen jullie mij wat meer vertellen over tahiti?
Is het daar haalbaar qua werk, wonen,.....
Is het makkelijk om voor belgen een werk-, en verblijfsvergunning te krijgen?
Kan je er makkelijk werk vinden? nu werk ik al twee jaar in de horeca maar heb ook veel ervaring in het toerisme, sport, administratie,....
Hopelijk krijg ik snel een reactie van jullie!
Groetjes,

Saartje

[email protected]
Tel. in aruba: +2977473009

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.