4musketiers

Op stap "Bij Fippe" in Hakendover

De jaarlijkse Paardenprocessie op Paasmaandag in Hakendover (deelgemeente van Tienen) is uniek, maar onze aandacht ging van 't weekend vooral naar de gezellige gelegenheidscafé's die speciaal voor deze gebeurtenis gedurende één week voor het nodige 'verzet' zorgen.

Met de 4 Musketiers (Bart, Carl, Kris en Jan) en de vrouwen trokken we er even op uit...

Bij Fippe in Hakendover

De 4Musketiers op de wei bij Madonna

Op deze Vlaamse Feestdag was Madonna (Queen Of Pop) te gast op de wei van Werchter voor haar "Sticky and Sweet Tour".
Natuurlijk konden de 4Musketiers (en hun wederhelften) niet ontbreken op dit concert, zelfs al moest ik daarvoor van L.A. komen en vlak na het concert terug richting Parijs...

Een verslag en foto's op proximusgoformusic.be, en dit is ook wat Kristel en ik er van vonden...

Maar laten we duidelijk wezen: de meeste nummers zaten veel te vol gepropt. En dat was niet echt bevorderlijk om wat vonken naar het sowieso al kleumende, wat oudere publiek te doen overslaan. Op de traditionele eerste rijen na bereikten de gensters de wei niet. Als je als entertainer besluit om van je oude hits (Into the Groove, Holiday, Dress You Up, ...) enkel remixes te spelen, gaat de herkenbaarheids- en meezingfactor meteen de dieperik in. Eigenlijk was het ronduit genant om vast te stellen hoe het eerste echt kippenvelmoment een Michael Jackson-tribute bleek.

Kende de regie van deze show geen uitschuivers, vocaal zat het niet snor: Madonna zingt helemaal niet zo sterk en in Ray Of Light zong ze zelfs helemaal vals.

Oudejaarsavond

Dit jaar helaas geen oudejaarsavond in Tienen met de 4 Musketiers (wegens werken om 8u 's morgens in Tahiti (PPT-NRT)).

Met de 2 collega piloten (toevallig zelf een koppel) van deze vlucht werd dan beslist om gezamelijk "iets" te doen in de vroege avond zodat iedereen op tijd in bed steekt.
De timing was dan ook 'strikt' want om 5u moest iedereen er alweer uit.

18u30 Aankomst, cadeautjes, aperitief

20u30 Tahitiaanse Sashimi als voorgerecht, Vietnamese hoofdschotel en Belgische chocolade fondue als dessert.

Toasten met goede voornemens voor 2008!

Wat vuurwerk afschieten in de tuin, kan nog zonder problemen in Tahiti.

22u30 Happy New Year!!
23u15 Zzzzzzzzz

The Police 9/10 geannuleerd/annulé

Hier sta je dan...

In februari nog dolblij dat The Police terug samen is, in april nog in extremis tickets kunnen vastkrijgen voor het 2de concert in het sportpaleis van Antwerpen, maanden voorbereidingen en afspraken (o.a. ouders die naar Tahiti komen om te babysitten op de kinderen) en een reis van 18000km of 24u (enkele reis!) ten spijt:

Zanger Sting kampt met zware stemproblemen. Daardoor worden zowel het concert van vandaag in Antwerpen als ook dat van morgen in het Duitse Mannheim geannuleerd.

De ontgoocheling is groot. Shit, waarom net nu?!

Sting / The Police

De ganse wereld rondgereisd (48u in totaal) om net 24u in België te zijn voor het concert... langer kunnen we zelfs niet eens blijven... We zijn al bijna op terugweg naar Tahiti...

The Police op Suikerrock anders volgens jaar?!? Please.