Spice Market

It's a small world in New York!

New York is blijkbaar enorm in trek in de Belgische blogwereld... Na Claudia die er ook voor haar werk soms is, passeerden o.a. Asfaltkonijn, Christophe en Annelica de laatste weken/maanden de revue.

Dit weekend was het echter onze beurt! Kristel (op vakantie in België!) landde (zonder de kinderen) vrijdagnamiddag in JFK met Delta Airlines vanuit Brussel en ik een uurtje later vanuit Tahiti.


(Belgische mossels in La Petite Abeille - Benjamin Hauret, Kristel, Jan, Pierre Collenot en zoon Vaiarii)


(Café Wha?)

De eerste avond (op stap met de bemanning) stond al langer vast, en de rest van het weekend zouden we samen wat rondwandelen en shoppen in Manhattan.
Maar dat was zonder het "toeval" gerekend...

Johan D'hont, een ex-Sabena- én ex-Air Tahiti Nui-collega, bleek ook toevallig in buurt (Long Island) te zijn en dus spraken we zaterdagavond af om iets te gaan eten. Uiteindelijk belandden we in één van de betere, gastronomische restaurant van NY in Greenwhich Village en zijn we voor het Traditional Tasting Menu gegaan. Jammie...


(Restaurant Babbo - Johan, Hazel, Kristel en Jan)


(Café Wha? nogmaals...)

En wie komen we 's avonds heel toevallig tegen in Café Wha?!
Nog een andere ex-Sabena én ex-Air Tahiti Nui-collega, Xavier Van Osselaer die nu voor Cathay Pacific vliegt vanuit Amsterdam!

En alsof dat niet voldoende was, bleek ook Ilse Vlaminck, de blogster uit L.A. net dat weekend in New York te zijn, samen met haar man en schoonbroer.
Via email en Skype-chat werd er snel zondagavond afgesproken in Spice Market, een Indisch/Thai's restaurant.


(Kristel, Jan, Tobi, Marcus en Ilse in Spice Market)


(Koffie in Café Figaro)

Van veel shoppen en rondwandelen is er dus niet veel in huis gekomen de voorbije dagen... Maar mij hoor je zeker niet klagen! ;-)