SkyTower

Auckland (deel 1)

Van Vancouver via Los Angeles naar Auckland (Nieuw-Zeeland) met Qantas vlucht QF26. Kristel was daar enkele dagen eerder al toegekomen met de kinderen (vanuit Papeete). En naast shopping waren zij al langs de Aukland Zoo geweest.

Bedoeling was de laatste 2 dagen (15-17/11) van de huwelijksreis van Carl en Els samen door te brengen in Auckland City.
Bij aankomst in het Langham hotel was hun kamer nog niet klaar, dus zijn we al maar wat gaan rondwandelen en gaan eten in The Occidental, het Belgian Beer Café in Vulcan Lane.

Na de middag: het 194m hoge observatory deck van de SkyTower, Victoria Park Market, Ponsonby en natuurlijk een dessertje in het andere Belgian Beer Café The Ponsonby!


Donderdag zouden we een auto huren en naar SheepWorld gaan.
Na een valse bommelding in de buurt van Europcar, waar we de huurauto moesten oppikken, zijn we uiteindelijk dan toch in Sheepworld geraakt. De show van 14u hadden we gemist, maar een privé en live demonstratie van het voederen van lammeren, maakt de dag goed...
Als afsluiter vandaag reden we langs Mission Bay, waar er net een zwemwedstrijd startte en we aten in het 3de Belgian Beer Café in Auckland: De Fontein.