Tokyo Hotel

Met de ganse bemanning zijn we nog eens gaan eten bij Hero's Grill House in Narita...
Komt helaas (te) weinig voor dat iedereen meekomt...

Daarna was het richting Jet Lag Club... Het vaste schema. Tot de dames het in zich kregen en absoluut wilden gaan zingen in The Cage.
Zingen is nu niet bepaald mijn sterkste kant. Ik had de bemanning daarvan nochtans verwittigd... maar aan meezingen op een nummer van de Police is moeilijk te weerstaan. Zelfs al is het in een louche karaoke-bar in Narita.
Dedododo Dedadada...

Bij het vertrek in Narita International Airport was één van de copiloten me te vlug af, en nam deze actie-foto vanuit de jetway. ;-)

Tijdens de nadering naar Tahiti (rond 5u 's morgens lokale tijd) wachtte ons een andere leuke verrassing: Christian Estrosi, de Franse staatssecretaris voor de overzeese gebieden, was onderweg met een Air France-toestel en was voorzien om enkele minuten na ons te landen in Faa'a... Maar daar werd anders over beslist, en terwijl Air France als eerst kon landen, konden wij een paar toertjes draaien (holding) boven Moorea en het ontwaken van Tahiti aanschouwen... Waaaaw.

Gevolgd door een leuke "visual approach" (overhead Moorea-NDB gevolgd door Base Leg) en landing op RWY 22. Dank u, Air France! ;-)

Comments

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.