Vakantie gedaan

Gisteren zijn we terug vertrokken uit Parijs richting Tahiti, met eerst nog 2 nachten in L.A.! Zwaar geladen natuurlijk, zoals gewoonlijk ;-)

Gelukkig heb ik de kinderen tijdens de vlucht toch wat kunnen 'entertainen' in de cockpit samen met de co-piloot, terwijl Kristel even kon uitblazen in Businessclass.

De eerste nacht in L.A. was zwaar... Roos die last van jetlag had en midden in de nacht wakker werd.

Deze voormiddag zijn we dan nog enkele boodschapjes gaan doen, en in de namiddag zijn we op bezoek geweest bij de familie Pham, met hun kinderen Hallie en Hannah, bijna dezelfde leeftijd als Sara en Roos.


De kinderen hebben wat gespeeld, wat Vietnamees gegeten en in het terugrijden 's avonds lag iedereen doodop te slapen in de auto.

Morgen verder richting Tahiti.
Home Sweet Home...

Comments

Ingediend door Banker op 17/08/2006

WELKOM "THUIS" in TAHITI.Hopelijk zijn jullie er allemaal vlot geraakt, na een wellicht lange en vermoeiende reis.Veel succes met de start van het nieuwe schooljaar voor Sarah. En Kristelke, maak er samen met je jongste spruit het beste van als Jan weer in het luchtruim hangt...We'll keep in contact.Grtz & tot mails

Minstens 2 dagen gaan we nodig hebben om "thuis te komen", de valiezen uit te pakken, alles in de kasten te steken, was in te steken, strijken, Sara naar 't school, zwemmen,...

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.