Proficiat Kim en Tia

© Göran LenzOnze Vlaamse atlete Kim Gevaert schrijft geschiedenis... Kim pakt 2 maal goud (100m en 200m) tijdens het EK atletiek in Göteborg, Zweden.
Kim Gevaert is de negende atlete in de geschiedenis die op Europese Kampioenschappen zowel de 100 als de 200 meter wint. De vorige was de Russin Irina Privalova in 1994.

Ook Tia Hellebaut, zevenkampster van origine, verbaasde vriend en vijand door het hoogspingen te winnen met een sprong over 2m03.

BTW: Naar het schijnt zou Kim zelfs naar Tahiti komen dit najaar. Laat maar iets weten, hè Kim!

Comments

Ingediend door banker op 14/08/2006

Hé Kristel en Jan,reis goed verlopen. Vloeibare spullen niet voor teveel hinder gezorgd op het vliegtuig ?Ik heb - samen met Anneke en de kids - live genoten van het Kim & Tia moment. Straks zat ik met Jelena in de zetel en ineens zei ze (zonder dat daar een reden voor was) : ze gaat springen, papa, TIA TIA TIA ... echt grappig !Ik vond het vorige week erg leuk, zeker voor herhaling vatbaar. Ik zal ook mijn best doen om jullie regelmatig eens te mailen. Doen jullie maar hetzelfde !Geniet intussen van - hopelijk - wat beter weer dan wij in België (pure, doffe herfstellende )Groetjes, tot binnenkortBart @ www.debbaut.net

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.