Websites maken in Tahiti

17S149W logoSinds enkele dagen ben ik nu ook (officieel) zelfstandige in Tahiti onder de naam 17S149W!

17S149W staat voor de georgafische coordinaten van Tahiti nl. 17° Zuiderbreedte en 149° Westerlengte.
Het kind moet een naam (en een logo) hebben natuurlijk... ;-)

De eerste (kleinere) projecten (Royal Tikehau en Zen Nature) zijn al afgewerkt en online, het grotere werk (nl. gemeente Punaauia) is getekend!

Comments

Heel goed gedaan, alleen een paar kleine puntjes waar je misschien iets aan hebt:Die site van dat resort is echt heel mooi, maar de foto's laden absoluut niet. Hij blijft eeuwig hangen en geeft dan een foutmelding (en dan kom je niet meer terug op de site). De snelste manier om van potentiele gasten af te komen!De massagepraktijk heeft wel heel veel tekst en heel weinig om naar te kijken. Ik heb bij mijn webdesigncursus geleerd dat mensen dan sneller afhaken, omat ze geen zin hebben om zo'n lap tekst te lezen. Ik moet ook zeggen dat dat bij mij persoonlijk ook het geval was, ook al is mijn frans wel dusdanig dat ik alles begrepen heb. Ik kan me bij de gebruikte technieken niets voorstellen, een paar foto's zouden helpen. Ook is het zo dat mensen eerder zoiets reserveren als ze de foto van de behandelaar zien, dat wekt vertrouwen dat je niet bij een engerd terecht komt. Zelfs bij hotels is dat zo!

@Natascha: Welke browser gebruik jij misschien? Welke versie? Welk soort internet-toegang heb je?Van hieruit laadt zich alles perfect in zonder problemen in IE, Firefox of Safari.

Ingediend door www.vandijkjes… op 27/06/2008

Veel succes!!gr petra

Wij hebben gewoon Internet Explorer 7.0 met een gewone DSL-verbinding. Zou dus geen probleem moeten zijn. Ik probeer het net weer en krijg weer de melding "de website http://royaltikehau.com/photos.php kan niet worden geopend. De bewerking is afgebroken". Ik heb dan alleen de optie op OK te klikken en krijg dan "de website kan niet worden weergegeven"(het standaard error-schermpje van Windows). Nogmaals, het is geen kritiek of zo, alleen maar iets waar je misschien wat aan hebt. Ik heb ook op mijn log gevraagd of mensen problemen met onze hotelsite wilden melden, en daar kwamen ook verrassende dingen uit (ook zaken die ik al had gezien).

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.