Blog 3 jaar oud/jong

Maeva - Bienvenu - Welkom, was onze eerste blog-posting 3 jaar geleden.

Vermits we sinds 1 december 2004 aan de andere kant van de wereld wonen, leek het mij wel een leuk idee om een 'online dagboek' te beginnen zodat familie en vrienden ons op de voet kunnen volgen!

Diezelfde dag volgde nog een posting over de nieuwe school van Sara (toen was ze amper 4 jaar!) en het Tahitiaanse bier.

Intussen zijn we 566 postings verder (gemiddelde van 15 posts per maand) en halen we wekelijks 1000 unieke bezoekers, 1500 pageviews en 350 "vast klanten" (mensen die regelmatig eens komen kijken)! Bedankt hiervoor en laat van u horen!

Comments

Ingediend door Lien op 31/01/2008

Dag Jan,Ik ben sedert een paar maand een trouwe bezoeker van je forum. Niet dat ik in de sector actief ben maar gewoon uit interesse. Toen lost gedaan was zocht ik een alternatief ;-) Ik heb dan ook op een week alle episodes doorgenomen.Ik vind het tof te weten wat belgen aan de andere kant van de wereld uitspoken..Veel succes nog.

Ingediend door Hilde op 1/02/2008

Ben ondertussen ook een van je trouwe lezers geworden...Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik ben net 40 jaar ouder ;-)Groetjes,

Ook ik ben,zoals jullie wel weten,al een tijd een trouwe bloglezer.Leuk te weten wat mijn vroegere vriendinnetje daar aan de andere kant van de wereld zoal uitspookt!!Vele groetjes en...bedankt om te kunnen meegenieten van jullie belevenissen.

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.