Tiare Tahiti Opleidingsprogramma

Indien er geïnteresseerde reisbureau's zouden zijn om vanuit België reizen voor te bereiden en te plannen naar Frans-Polynesië, neem dan gerust eens een kijkje op het officiële Tiare Tahiti Opleidingsprogramma van Tahiti Tourisme... in het Nederlands zelfs!

Wie een erkend Tiare Agent wil worden, moet er eerst voor zorgen dat hij de nodige kennis opdoet over deze exotische eilandengroep. Dit on line opleidingsprogramma is zo ontworpen dat u op het einde van de training een grondige kennis heeft van de vele eilanden die samen Frans-Polynesië vormen.

Elke les wordt voorafgegaan door een korte inleiding. Verder vindt u bij elke les verschillende downloads, nuttige links en fotogalerijen waarmee u uw kennis over Frans-Polynesië nog verder kunt uitbreiden.

Tiare Tahiti Opleidingsprogramma

Aan enkele vertalingen van o.a. de menu-items is het helaas duidelijk te zien dat het nogal letterlijk van het Frans of Engels komt ("ontkoppeling" voor "uitloggen", "Huis" voor "Home" en "Vlaamse plaats" voor "Site in het Nederlands").
Maar bon, ik ben al blij dat er wat inspanningen gedaan worden om (meer) Vlamingen/Nederlanders en Belgen naar Tahiti te lokken...

Voorlopig zijn er toch al 6 erkende Tiare Tahiti-agenten in Wallonië, 9 in het Brusselse maar (helaas) nog niemand in Vlaanderen... Wie wordt de eerste??

Misschien wordt het lezen van deze blog binnenkort ook nog "verplichte lectuur" voor alle Vlaamse agenten!? ;-)

Comments

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.