Sydney-Lanzarote

Het was vermoeiend.... maar ik ben er uiteindelijk geraakt. Van Sydney (Australia) tot in Lanzarote (Spanje) in 48u. Een dikke 24000km in totaal!

De laatste nacht in Sydney niet al te veel geslapen (veel werk voor Prosite).
Daarna met een dagvlucht (in functie) naar Tahiti.

Daar aangekomen had ik 2 uurtjes om een vlucht richting Los Angeles te nemen. Snel naar huis, valies uitladen, douchen en terug valies inladen.
Tijdens de vlucht heb ik dan gelukkig wat kunnen slapen in de 'rustruimte' van de bemanning.

Aangekomen in L.A. heb ik een douche kunnen nemen in de kamer van een collega in Radisson Airpoirt Hotel. Daarna terug naar de luchthaven, in de hoop om met een 'standy'-ticket met Air France tot in Parijs te geraken.
De eerste vlucht was helaas al een complete mislukking. De vlucht was overbooked met 30 plaatsen. En voor de 2de en laatste vlucht die dag, zag het er al niet veel beter uit. Gelukkig heb ik, dankzij de collega piloten, een plaatsje gekregen in de cockpit. Het allerlaatste plaatsje op de mooie Boeing B777. ;-)

Na een vermoeiende reis van 11u, uiteindelijk om 15u aangekomen in Parijs. Snel een Thalys kunnen nemen richting Brussel, een (kort) nachtje in Kumtich en dan via Luik met een charter richting Canarische eilanden. Futura voerde deze vlucht uit met een Boeing B737 voor rekening van Jetair. Na een tussenlanding in Sevilla (voor brandstof) aangekomen in Tenerife (u o.a. wel bekend voor het allerzwaartste vliegtuigongeluk allertijden, 583 doden).

Vandaar via een taxi naar de andere luchthaven (Tenerife Norte) en dan met een interne vlucht (Binter), ook in "standby", naar Lanzarote. Ik kan u verzekeren dat ik blij was om de familie te zien....

Eindelijk wat 'vakantie'!!

Comments

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.