Enkele lijnen van 2006 zijn al uitgezet

De eerste afspraken voor 2006 zijn al gemaakt:
- Ergens in februari-maart gaan we een paar dagen op verlof (Bora Bora? Sydney?) met het ganse gezin. 't Is al weer lang geleden dat we nog eens echt op verlof geweest zijn.
- Rond Pasen hebben we traditioneel de kindervakantie met de familie Kestens. Vorig jaar Grand Canaria, dit jaar misschien eens skiën?!
- Begin mei probeer ik met Maarten Van Laere (CEO van Serverscheck) in Las vegas naar de Interop Beurs te gaan.
Geert tijdens zijn eerste training.- Daarna gaat hij nog naar een IT-beurs in Sydney, maar op 12 mei trouwen Carl en Els in Tienen en dat kunnen we natuurlijk niet missen. En enkele weken voordien, moeten we nog een "vrijgezellen-avond" voorzien ook...
- Hun huwelijksreis is eind 2006 voorzien naar Nieuw-Zeeland, dus misschien dat we dan ook nog even ginder passeren.
- Als het even kan probeer ik eind juli natuurlijk Suikerrock mee te pikken (20ste editie trouwens dit jaar).
- Op 5 november probeer ik in New York te zijn, want Geert Vanvaerenbergh (zie Self Made Men op Suikerrock) zal daar de Marathon van New York lopen. Hij werd hiervoor geselecteerd door Canvas, maar eerst moet er nog wat getraind worden...
- Waarschijnlijk komen ook ouders en schoonouders nog eens langs in Tahiti. Wanneer?
- Misschien ook nog enkele vrienden (Katja? Maarten?...) Altijd welkom.

Comments

Ingediend door Anonymous op 4/01/2006

met pasen mag je nooit gaan skiën. Enkele redenen: onderaan de berg wordt de sneeuw PAP, waardoor de kans vergroot dat je benen, knieën, houten hoofden, enz. beschadigd. Op de berg is het veel te koud voor kinderen. Ge moet u tijdens Paasperiode bezinnen en niet te veel inspannen. Als je gaat skiën vind je de paaseieren niet terug onder de sneeuw, in uw zwembroek op de skilattten is veel te koud, enz. Met pasen moet ge op uw luie kont aan een zwembad gaan liggen. Welcome in Europe!

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.