't Zijn zotten die werken

Wie dacht dat ik mijn voorziene vlucht van 's anderendaags (Papeete-Auckland-Papeete) niet zou moeten doen heeft het mis... althans voor even...

Na de planning 's morgens verwittigd te hebben van de geboorte, ging men op zoek gaan naar een vervanger voor mijn vlucht van morgen... Rond 14u belde ik terug en bleek er helaas totaal 'niemand beschikbaar' (ofwel op vlucht, in rust, te veel uren, cursus,...). Zelfs na herhaaldelijk aandringen, ging men er bij Air Tahiti Nui vanuit dat ik morgen nog op vlucht zou vertrekken. "Er was geen andere oplossing, men zat klem, en anders zou de vlucht moeten afgelast worden..."
Wij hebben wel recht op 3 dagen voor een geboorte, maar gezien ons beroep, is men niet verplicht deze te geven vlak na de geboorte...

Enfin, ik heb dan maar zelf het heft in handen genomen, en wat zitten rondbellen naar collega's die in verlof waren (op goed geluk)... Uiteindelijk heeft een Tahitiaanse collega (die in verlof was tot donderdag), toegestemd om mijn vlucht te doen morgen. Gelukkig...
Nu ben ik dus thuis tot 22 oktober!

Domme Blondjes

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.