It's a small world after all!

Als ik dit zeg moet ik altijd terugdenken aan Maarten Van Laere, een leeftijdsgenoot en medestudent (1ste Kan. Lic. Informatica) die ik in 1991 leren kennen had op de schoolbanken van KU Leuven, en sindsdien eigenlijk nooit meer echt had teruggezien (na mijn vertek in de vliegwereld).

Toevallig komen wij elkaar midden 2002 terug tegen (=meer dan 10 jaar later!), beginnen wat bij te praten en wat blijkt... Enkele maanden geleden is hij getrouwd en was hij op huwelijksreis... in Tahiti!! Ik zat net die periode ook toevallig in Tahiti (op interview en training om misschien bij Air Tahiti Nui te kunnen beginnen). M.a.w. wij hebben elkaar, zonder het goed te beseffen, aan de andere kant van de aarbol op enkele meters na gekruist!!
Als dat geen toeval is en een zekere "band" schept?! ;-)

Hieronder nog enkele foto's van Amerikaanse vrienden (Vietnamees van origine, wonend en werkend in Los Angeles) die we 2 jaar geleden ook toevallig leren kennen hebben in hotel Beachcomber tijdens hun vakantie in Tahiti! En zij waren vorige week ook terug voor enkele dagen op Moorea en Tahiti om 'uit te blazen'.


Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.