Gadget: MP3 in auto!

Wie mij een beetje kent, weet dat ik hou van leuke en handige informatica "gadgets"... Dit is ééntje dat zeker in deze lijst niet mag ontbreken.

Wat denk je van een goedkope en USB-compatibele MP3-speler die FM-signalen uitzendt zodat je ernaar kan luisteren via je eigen autoradio?!
Dit kan perfect via de "VR3 MP3 FM Modulator"!

  • VR3 MP3 FM Modulator verandert elk USB flash-geheugen-kaartje (niet inbegrepen) in een MP3 speler
  • Speelt alle audio-bestanden af via je eigen auto FM-stereo systeem
  • Bevat MP3 decoding software en een USB poort
  • Steek eenvoudigweg de VRFM7 in elke 12V sigaretten-adaptor in auto, selecteer één van de 7 vooringestelde FM-frequenties, steek het flash memory geheugen in, en druk op Play
  • Via knoppen kan je ook volume aanpassen of voor- en achteruit gaan in lijst MP3-bestanden.
  • Via bijgeleverde kabel kan je ook elke CD player, DVD player, MP3 player, laptop computer, etc. aan je FM modulator koppelen en muziek beluisteren op je FM-radio

Prijs: amper 40,00EUR (excl. BTW) + verzendkosten
Geïnteresseerden kunnen er steeds via mij bestellen!

Comments

Ingediend door Anonymous op 5/04/2005

Hey Jan,Ik gebruik iets gelijkaardigs. Mijn draagbare cd-speler die ook mp3 cd's kan afspelen heb ik in de auto liggen. Op de hoofdtelefoon-aansluiting heb ik een klein apparaatje hangen dat het signaal omzet in FM. Er zijn geen voorgeprogrammeerde FM frequenties, dus je kan eender welke instellen. Ook zeer handig, en gelijkaardig aan jouw systeem (dat handig is in plaatswinst, met de USB kaartjes; handig aan het mijne is dat je meer dan 1 mp3 cd kan maken thuis en meenemen)

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.