TDLM

Samenkomst oud-strijders TDLM

Deze keer was het weer lang geleden dat we nog eens afgesproken hadden met enkele "oud-strijders" van de TDLM (Technische Dienst van de Landmacht) in Vilvoorde, waarmee ik mijn legerdienst gedaan heb in 1991. De laatste keer dateerde van tijdens Suikerrock 2008.

Vandaag hadden we echter afgesproken in De Met in Vilvoorde om terug wat bij te praten. Volgend jaar zal het trouwens 20 jaar geleden zijn dat we "afzwaaiden" na 11 maanden 'gevochten' te hebben bij ABL voor het Belgische vaderland! ;-)

(vlnr: Eveline, Carine, Bart, Joeri, Ivo, Jan, Hilde, Kristel)

Suikerrock weer een succes

Dankzij het droge weer en het uitstekende programma, kwamen er de voorbije dagen 120.000 festivalgangers naar Suikerrock in Tienen!

In de aanloop naar en tijdens het festival hou ik mij met Prosite in hoofdzaak bezig met het digitale aspect van het festival o.a. de website, intranet, draadloos netwerk,...
Lees meer over wat Prosite allemaal voor Suikerrock doet.

Niet tegenstaande de drukte probeer ik altijd wat tijd vrij te maken om zelf ook wat rond te lopen met familie en vrienden om te genieten van het festival en de sfeer.


(Sara en Roos op de draaimolen)


(Roos die de festivalbezoekers natspuit in de Funstreet)

Met enkele "oud-stijders" van de TDLM (Technische Dienst van de Landmacht), waarmee ik mijn legerdienst gedaan heb in 1991, hadden we afgesproken om wat bij te praten en samen met de kinderen een toer te doen.


(In de Suikerrock Lounge met alle kinderen)


(vlnr. Ivo, Alex, Carine, Aaron, Kristel, Sara, Roos en Nele)

Hieronder nog een filmpje van VW Escape tijdens Suikerrock.

http://www.vwescape.tv/_swf/player.swf?channelname=Shift&language=nl&id…