Rangiroa

Rangiroa

Na ons blitz-bezoekje aan Sydney (en aan Anne en Filip), hadden we na aankomst in Tahiti (middernacht) amper enkele uurtjes de tijd om uit te pakken en terug in te pakken!
Om 8u al vertrokken we namelijk met z'n zessen met een Air Tahiti-vlucht naar Rangiroa, het grootste atol van de Tuamotu eilanden, op een uur vliegen ten noord-oosten van Tahiti.

Na aankomst werden we opgehaald met een busje en netjes afgezet in het Novotel Rangiroa Lagoon Resort. Twee bungalows aan het water (lagoon) waren voor 2 nachten van ons.

Het leven kan hard zijn...

Wat echter helaas ontbrak was een echt (zand)strand en/of een zwembad, zodat de kinderen zich wat konden uitleven... maar niet getreurd: enkele uitstappen (boottocht, bezoek aan parelboerderij,...) en wat spelen op en met stukken koraalrif, maakten dat deze uitstap weer veel te snel voorbij was...

De 3de dag was het normaal gezien 's morgens inpakken en wegwezen, maar dankzij een vertraging van 5uur van onze Air Tahiti-vlucht (wegens technische problemen), waren we uiteindelijk pas rond 19u terug thuis...

Net genoeg tijd dus om 3uur later weer te vertrekken, ditmaal richting Los Angeles!
Het leven kan ECHT hard zijn...