marathon

Ann loopt de marathon van San Diego uit voor het goede doel!

Ann Ongena, aka de bloggende moeder en marathon mom, heeft vandaag De San Diego Rock'n Roll Maratahon uitgelopen!

Haar tijd doet er niet veel toe. Veel belangrijker is het feit dat ze deze uitzonderlijke uitdaging is aangegaan om geld in te zamelen voor het goede doel: Het Team In Training-team haalde 112.168USD op ten voordele van onderzoek naar bloedkankers zoals Leukemie, Lymphomen, de ziekte van Hodgkin en Myeloom of beter gekend als de ziekte van Kahler.
Ann liep o.a. ten voordele van onze vrienden uit Kumtich (Britt Gezel) en bracht 3.615USD bijeen!

De hele weg voelde ik me een kampioen, ik heb genoten van iedere stap, Bert en de kinderen hebben me zo goed en zo kwaad als kon gevolgd en hebben me ettelijke keren blij verrast aan de kant tussen de onophoudelijke massa schreeuwend publiek. Na de finish was ik de gelukkigste vrouw op aarde, ik heb de finish gehaald zonder pijn en afzien, ik heb door de geldinzameling ontzettend veel mensen kunnen helpen en ik kon nog gewoon mama zijn na een looptocht van 42 kilometer.

Deze hele actie van trainen, geld inzamelen en in een lange afstandsrace deelnemen heeft me veel bijgeleerd. Niet alleen ben ik mezelf letterlijk tegengekomen en heb ik mezelf beter leren kennen, ook in het leven zelf heeft het me weer veel wijsheid bijgebracht. Ik besef meer dan ooit dat er moet genoten worden van iedere dag die ons gegeven is, dat we voor onszelf en ons gezondheid moeten zorgen en dat daar tijd voor vrijmaken geen verloren tijd is en enkel maar ten goede komt van het hele gezin. Dat wie niets nieuws uitprobeerd of onderneemt, wie niet durft en risico's neemt, ook niets beleefd. Het leven is te kort om op blaren te blijven zitten en we zijn nooit te oud voor uitdagingen.

Proficiat Ann voor deze prestatie!
(Spijtig dat we er niet bij konden zijn om u aan te moedigen)

Marathon voor het goede doel

Na Geert, gaat mede-blogster Ann Ongena (Los Angeles) en moeder van 5 gezonde kinderen, de ultieme uitdaging aan: een marathon uitlopen én dat voor het goede doel!

Met Britt Gezel (vrienden uit Kumtich) in gedachten, zal Ann de San Diego Rock'n Roll full marathon lopen op 1 juni 2008 ten voordele van onderzoek naar bloedkankers zoals Leukemie, Lymphomen, de ziekte van Hodgkin en Myeloom of beter gekend als de ziekte van Kahler.

Ze moet een minimumbedrag van 3000USD ophalen en iedereen kan een gift doen via www.active.com/donate/tntgla/ann.

Wij doen mee en hebben ons steentje alvast bijgedragen!
Succes Ann! En (hopelijk) tot in San Diego op 1 juni!