Faits Divers

  • 't Is bijna "faits d'hiver"... alhoewel het aan deze kant van de aardbol zomer is natuurlijk... M.a.w. heet, vochtig, laf, onweerachtig,...
  • Sara heeft haar 2de zwemdiploma ("Têtard" (kikkervisje)) op zak van de Taina zwemschool en kan nu 25m 'zwemmen' (=Départ au bord du bassin, entrée dans l'eau par la tête, glisser où réaliser une coulée sur le ventre et parcourir 25m en utilisant les jambes (12,5m battements ventral, demi-vrille, 12,5m battements dorsal). Ramener en surface un objet immergé au fond du bassin de façon à ce que la profondeur d'eau soit légèrement supérieure à la taille du candidat).
  • Gisteren is natuurlijk ook de Sint langsgeweest, nadat zowel Sara als Roos hun schoenen gezet hadden. Alhoewel men Sinterklaas en Zwart Piet niet kent in Tahiti (alleen de Père Noël) zijn ze toch even langsgeweest en hebben ze wat snoepgoed en cadeautjes gebracht.

    Hieronder een filmpje van Roos die braaf alleen speelt met haar speelgoed en pas-gekregen Lego-blokken.

  • De rest van de cadeau's (dank u wel oma, opa, moeke en vake trouwens) liggen nog in België op hen te wachten, en dat zal voor binnen een 10-tal dagen zijn, als we voor de feesten afkomen.

Comments

Ingediend door Sally op 9/12/2006

Zwemles, wat een ramp met kinderen. Ben zooo blij dat ze hun diploma's hebben. Leuk dat Sinterklaas de weg naar Tahiti wist te vinden.

Ingediend door Hilde op 10/12/2006

Zeg, wat een braveke! Zo flink alleen bezig kunnen zijn... Heerlijk!Hoe ingenieus om zo'n 'doek' aan die tut te hangen... Ja, zo verlies je die natuurlijk minder gemakkelijk. Bij ons was dat altijd zoeken naar die tutten... Gelukkig hebben ze die beiden afgegeven aan Santaclaus (een gebruik dat ze hier niet kennen... dus waren ze heel verwonderd toen ik vorig jaar de juf vroeg om Santa de tutten van Madu te laten meenemen... ha, ha, ha!)Ook hier is de Sint ondertussen aangekomen... een beetje later dan verwacht.Groetjes,

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.