Blog Action Day 2008

Elk jaar opnieuw "verzamelen" bloggers wereldwijd zich tijdens een Blog Action Day.
Het thema van dit jaar (vandaag) is "poverty" (armoede).

Op deze speciale dag wil ik nogmaals Kiva.org in de kijker zetten!
Via Kiva.org kan je zelf, eenvoudig (kleine) bedragen uitlenen aan een opstartende ondernemer uit de derde wereld.
Kiva 'garandeert' ook dat de lokale ondernemer terugbetaalt, waarna je het geld terug kan investeren in een andere Kiva-project.

In tegenstelling tot andere geldinzamelingen (bv. Rood Kruis), beheer je met Kiva.org je gift helemaal zelf en stimuleer je onmiddellijk mensen die willen 'ondernemen'. Enkel op die manier lossen we armoede op een structurele manier op.

Comments

Ingediend door jamal op 21/10/2008

Beste familie Ottenbourg,Ik heet Jamal en ik werk voor Bare International, dat is een mystery shopping company en we zijn opzoek naar een mystery shopper in Tahiti meer bepaald in de stad Papeete. Na lang zoeken op het net heb ik jullie gevonden ik hoop echt dat jullie me kunnen helpen want het is echt niet makkelijk om daar iemand te vinden… ik begrijp dat ik jullie nu een beetje overval met deze vraag en dat jullie het waarschijnlijk dit heel raar vinden maar ik kan jullie alleen maar vragen om ons een beetje verder te helpen… We zijn een professioneel bedrijf en hebben meer dan 150000 wereldwijd. Kijk gerust op onze website www.bareinternational.comGelieve mij te contacteren via mail [email protected] als u nog meer vragen hebt.Alvast bedankt,Groetjes Jamal,

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.