Skiën in Big Bear (LA)

Gisteren aangekomen in Los Angeles. Het is een week schoolvakantie in Tahiti dus profiteren we ervan om iedereen mee op vlucht te nemen voor enkele uitstappen.

Vandaag zouden we een dagje gaan skiën in Snow Summit Big Bear, het familie-vriendelijke ski-oord vlakbij Los Angeles.
Deze ochtend dus om 5u opgestaan en om 6u waren we al het hotel (Double Tree San Pedro) uit. Na een ontbijtje onderweg, waren we om 9u ter plaatse. Leuke omgeving, lekker weertje (10-15°C), voldoende sneeuw, weinig volk op de pistes, organisatie op z'n Amerikaans, parking kortbij,...

Sara kon vrijwel onmiddellijk in de ski-school (Little Bear School) beginnen (van 10u tot 12u). Al snel bleek haar groep goed te vorderen waardoor ze op de liften konden (lift 4) en alleen van de beginnerspiste konden afdalen!

Roos vond het ook allemaal geweldig, en wilde niets anders dan haar zus achterna... We hebben haar dan maar een uurtje 'privé-les' gegeven, maar dat is niet zo goed meegevallen.

Na de middag hebben we dan even alleen kunnen 'skiën' met Roos, en nadien met Sara (als Roos haar middagdutje doen was met mama in de auto).

Rond 15u begon Sara wat koud te krijgen en was het tijd om in te pakken en terug te vertrekken. Tegen 19u waren we terug in 't hotel, en daarna snel in bed ;-)

Al bij al dus een hele leuke, maar vermoeiende, (dag)uitstap! Voor herhaling vatbaar.
Alleen spijtig dat er geen kinderopvang was zodat Kristel en ik ook even samen de latten opkonden...

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.